Armin van Buuren viert zijn 100ste Weekend Kick-Off op One World Radio

Armin van Buuren viert zijn 100ste Weekend Kick-Off op One World Radio

Extra lange jubileumshow van 100 minuten

Vrijdag 9 april 2021 - Vrijdag 9 april is het de 100ste keer dat Armin van Buuren het weekend aftrapt op One World Radio – het digitale radiostation en contentplatform van Tomorrowland – met zijn wekelijkse show ‘Armin’s Weekend Kick-Off’! Voor deze speciale gelegenheid trakteert de Nederlandse dj & producer de luisteraars op een extra lange jubileumshow van 100 minuten met de beste trance, progressive en house tracks!

De 100ste editie van Armin’s Weekend Kick-Off wordt uitgezonden op One World Radio op vrijdag 9 april om 19:00 CEST. De speciale jubileumshow is nadien on-demand beschikbaar via tomorrowland.com en de Tomorrowland app.

Luister hier naar alle voorgaande afleveringen van Armin’s Weekend Kick-Off.

Over One World Radio

One World Radio - the sound of Tomorrowland - is het officiële digitale radiostation en contentplatform van Tomorrowland, 24/7 wereldwijd beschikbaar via de Tomorrowland app, tomorrowland.comYouTubeRadioplayer en TuneIn. One World Radio is in heel Vlaanderen en Brussel ook eenvoudig te beluisteren via DAB+. Luisteraars die afstemmen op One World Radio worden getrakteerd op exclusieve mixen, unieke tracks, nieuwe releases en de meest iconische livesets uit 16 jaar Tomorrowland met verschillende hosts, shows en specials. Alle content op het radiostation en in de on-demand omgeving is uniek en gecreëerd door het team achter Tomorrowland. Download de Tomorrowland app nu via Google Play of de App Store and luister live naar One World Radio!