Tomorrowland Top 1000 nadert ontknoping

Tomorrowland Top 1000 nadert ontknoping

Nederlandse dj Laidback Luke mixt de laatste 100 nummers live

Maandag 8 april 2019 - Tomorrowland – One World Radio is nu al bijna een week de 1000 meest iconische nummers in de geschiedenis van Tomorrowland aan het aftellen. Met nog maar drie dagen en ongeveer 400 van de beste tracks te gaan, zitten muziekfans over de hele wereld op het puntje van hun stoel om de ultieme nummer 1 in de Tomorrowland Top 1000 te ontdekken. De winnaar wordt donderdag bekendgemaakt – exact 100 dagen voor de start van de 15de verjaardag van Tomorrowland – en de Nederlandse dj & producer Laidback Luke komt de laatste 100 nummers live mixen in de studio van Tomorrowland – One World Radio. Volg de spannende ontknoping live op tomorrowland.comFacebook of YouTube op donderdag van 12u tot 18u en ontdek wie de nummer 1 in de wacht sleept. 

Tomorrowland viert zijn 15de verjaardag dit jaar en dat vraagt om een feestje. Tomorrowland – One World Radio lanceerde een poll om de Tomorrowland Top 1000 te bepalen en de People of Tomorrow stemden massaal voor hun top 3 van favoriete nummers. De voorbije week konden luisteraars elke dag genieten van een overzicht van de 1000 meest iconische nummers in 15 jaar Tomorrowland, met het beste van onder meer Armin Van Buuren, Avicii, Daft Punk, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix en vele anderen. 

Luister nu zeker naar de Tomorrowland Top 1000 die zijn ontknoping nadert met nog maar 400 tracks te gaan. Op donderdag, exact 100 dagen voor de start van de 15de editie van Tomorrowland, vindt de grote finale met de laatste 100 nummers en de aankondiging van de ultieme nummer 1 plaats. Daarnaast komt de Nederlandse dj en producer Laidback Luke, een icoon van de Nederlandse dancescene, naar de studio van Tomorrowland – One World Radio om de laatste 100 tracks live te mixen.

Enkele interessante weetjes over de Tomorrowland Top 1000:

-       983. Disciples – 48HRS: Disciples is het eerste trio dat werd gespeeld in de Tomorrowland Top 1000. 

-       963. Pryda – Frankfurt: Eric Prydz prijkt onder drie verschillende namen in de Tomorrowland Top 1000: Eric Prydz, Pryda en Cirez D.

-       960. Joe Smooth – Promised Land: dit nummer werd uitgebracht in 1987 en is het oudste nummer in de lijst.

-       921. Kink – Existence: Kink is een Bulgaarse technoproducer; er staan slechts twee Bulgaarse producers in de Tomorrowland Top 1000.

-       836. Afrojack – Pacha On Acid (Original Mix): een kwart van de nummers in de lijst komt van Nederlandse dj’s. 

-       825. Hermitude – Hyperparadise (Flume remix): Flume is de enige artiest die in de Tomorrowland Top 1000 staat met remixes, en niet met zijn eigen nummers.

-       813. KH aka Four Tet – Only Human: dit nummer is de nummer 1 van Martin Solveig. 

-       808. Kai Tracid – Voyager: deze track is de nummer 1 van Belgische dj en producer Charlotte De Witte. 

-       797. The Prodigy – Firestarter (Live): zanger en voorman Keith Flint overleed ongeveer een maand geleden; Firestarter is de nummer 1 van Netsky. The Prodigy is één van de favoriete bands van Netsky en eigenlijk deels één van de redenen waarom hij begonnen is met muziek. 

-       781. DJ Licious – Calling: de Belgische dj liet zijn nummer horen aan Pete Tong in een restaurant op Ibiza en kreeg meteen support op de radioshow van Tong op BBC Radio 1. 

-       771. Like Mike – Memories: de eerste solohit van Like Mike.

-       622. Hi-Lo – Men On Mars: Hi-Lo is een alias van de Nederlandse dj en producer Oliver Heldens.

-       558. Transformer 2 – Pacific Symphony (Original Mix): de nummer 1 van Paul Kalkbrenner, één van de meest iconische technoproducers.  

-       545. Push – Strange World: de nummer 1 van Armin Van Buuren. Hij noemt dit zijn ultieme trance track en zegt dat het nummer hem altijd doet denken aan Tomorrowland en België, en de begindagen van trance. 

-       511. David Guetta ft. Showtek – You Love: David Guetta was de eerste dj die op de cover van Billboard Magazine verscheen in 2010. 

-       452. Dimitri Vegas & Like Mike – Salinas (White Island Original Mix): de eerste grote hit van de broers in België.

Wil jij ontdekken wie de nummer 1 wordt in de Tomorrowland Top 1000? Tomorrowland – One World Radio streamt live op tomorrowland.comFacebook en YouTube op donderdag 11 april van 12u tot 18u. 

Luister van 2 april tot 11 april naar de Tomorrowland Top 1000, elke dag van 12u tot 18u op Tomorrowland – One World Radio. 

 

Over One World Radio

One World Radio - the sound of Tomorrowland - is het officiële digitale radiostation en contentplatform van Tomorrowland, 24/7 wereldwijd beschikbaar via de Tomorrowland app, tomorrowland.comYouTubeRadioplayer en TuneIn. One World Radio is in heel Vlaanderen en Brussel ook eenvoudig te beluisteren via DAB+. Luisteraars die afstemmen op One World Radio worden getrakteerd op exclusieve mixen, unieke tracks, nieuwe releases en de meest iconische livesets uit 16 jaar Tomorrowland met verschillende hosts, shows en specials. Alle content op het radiostation en in de on-demand omgeving is uniek en gecreëerd door het team achter Tomorrowland. Download de Tomorrowland app nu via Google Play of de App Store and luister live naar One World Radio!