Tomorrowland wordt 15 jaar en lanceert eigen digital radio en content platform

Tomorrowland wordt 15 jaar en lanceert eigen digital radio en content platform

Tomorrowland One World Radio: exclusieve tracks, unieke mixes, nieuwe releases en de meeste iconische live sets uit 15 jaar Tomorrowland

Maandag 18 februari 2019 - Vijftien jaar Tomorrowland, dat kan en mag niet ongemerkt voorbijgaan. In maart is er de allereerste winterse editie in de Franse Alpen, de verjaardagseditie in de zomer wordt magischer dan ooit én… er is de lancering van een gloednieuw en eigen digital radio en content platform. Vanaf vandaag, 18 februari om 13u00 kan je intunen op Tomorrowland One World Radio.  En dat ononderbroken, vierentwintig op vierentwintig en zeven op zeven, op élk moment van de dag. Naar je werk fietsen op de beats van Lost Frequencies, sporten met een set van Armin Van Buuren in je oren of chillen met je vrienden, met op de achtergrond de nieuwste track van Above & Beyond. Alle content op het radio-station en in de on demand omgeving is uniek en gecreëerd door het team achter Tomorrowland. Luisteren naar exclusieve tracks, unieke mixes, nieuwe releases en de meest iconische live sets uit 15 jaar Tomorrowland doe je online viawww.tomorrowland.com, met de gloednieuwe Tomorrowland app en in Vlaanderen en Brussel via DAB+.

Luisteraars die afstemmen op Tomorrowland One World Radio worden élk moment van de dag getrakteerd op unieke muziek en content, in de mix met verschillende presentatoren, programma’s en specials. Dankzij de sterke band met alle nationale en internationale DJ’s en producers wordt Tomorrowland One World Radio zonder twijfel de ‘home of the artists’. Zowel gevestigde waarden als fris, opkomend talent maken deel uit van het platform, door exclusieve mixes te maken, nieuwe tracks te releasen en zelfs eigen shows te presenteren.  Zo trapt de Nederlandse dj Armin Van Buuren het weekend op gang met een exclusieve Weekend Mix op vrijdag. De Australische dj-zussen Nervo presenteren The One World Radio Top 30: elk weekend krijg je een overzicht van de 30 meest populaire dance hits gekozen door de People of Tomorrow. En elke dag word je getrakteerd op een guestmix tijdens ‘One World Radio Invites’.

Armin van Buuren: “Naast dj’en en optreden, maak ik ontzettend graag radio. Tijdens de Winter Music Conference in Miami heb ik al enkele keren de award voor ‘Best Mix Radio Show’ gekregen, voor A State of Trance. Met ASOT zal ik trouwens ook opnieuw een eigen stage hosten op Tomorrowland deze zomer en heb ik al enkele keren live radio gemaakt vanop het festival. Heel fijn dat ik nu ook elke vrijdag te horen zal zijn op Tomorrowland One World Radio met een eigen Weekend Mix.”

Debby Wilmsen, Tomorrowland:Tomorrowland One World Radio is een enorm belangrijk project voor Tomorrowland. Tijdens de festivalweekends stemmen miljoenen mensen uit de hele wereld af op onze live-stream en die cijfers stijgen elk jaar. Met dit content-project, dat we lanceren in het kader van onze vijftiende verjaardag, zorgen we voortaan voor een dagelijkse connectie met de Tomorrowland community en dat doen we met een programma- en muziekschema dat aangepast is aan het ritme van de dag. Met unieke content en mixes die je nergens anders hoort, gecombineerd met de àllerbeste momenten uit 15 jaar Tomorrowland geschiedenis. Zowel live on demand, dus volledig op maat van de jonge luisteraar. Tomorrowland One World Radio zal binnen tien dagen ook op DAB+ te beluisteren zijn in heel Vlaanderen en Brussel, waardoor je het station eenvoudig en in perfecte kwaliteit kan beluisteren in de wagen. We hebben twee jaar lang gewerkt aan het project en kijken ernaar uit om het eindelijk op de wereld los te laten.”

De hele dag luisteren naar ‘the sound of the festival’ op Tomorrowland One World Radio?Dat kan vanaf 18 februari tot 31 augustus via de nieuwe app van Tomorrowland, op Tomorrowland.com en via DAB+ in Vlaanderen en Brussel. 

De lancering van de radiozender doet alvast reikhalzend uitkijken naar juli. De voorbije weken lichtte het festival alvast een tipje van de sluier, door elke dag een aantal artiesten aan hun line-up toe te voegen. Onder andere Eric Prydz, Nina Kraviz, Shaquille O’Neal, Instagram fenomeen Gianluca Vacchi, Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Miketekenen present. In totaal staan er meer dan 1.000 artiesten achter de decks op 19-20-21 juli & 26-27-28 juli. Alle 400.000 tickets vlogen in een mum van tijd de deur uit. Maar éérst is er nog Tomorrowland Winter: een magische festivaleditie en fantasiewonderland op een hoogte van 1.860 meter in de Franse Alpen, van 9 tot 16 maart.

 

Over One World Radio

One World Radio – the sound of Tomorrowland – is the official digital radio station and content platform of Tomorrowland, available 24 hours a day and 7 days a week with the Tomorrowland app, tomorrowland.comYouTube, via DAB+ in Belgium, the Netherlands, Switzerland, the UK and Malta, and via FM in Romania (92.1 FM) and Spain (Mallorca and Ibiza). 

Listeners who tune in to One World Radio will find exclusive mixes, unique tracks, new releases and the most iconic live sets from 19 years of Tomorrowland featuring a range of hosts, shows and specials. All content on the radio station and in the on-demand environment is unique and has been created by the team behind Tomorrowland. Get the Tomorrowland app now on Google Play or download it on the App Store and listen live to One World Radio.